10a Jornada del Bages dia mundial de l'Alzheimer

dijous
25
08:30h
Setembre 2014
Data de finalització: dijous, 25/09/2014 - 17:00

El proper 25 de setembre la Fundació Sociosanitària de Manresa, l’Associació de Familiars de Malalts de l’Alzheimer del Bages, Berguedà i Solsonès i la Regió Sanitària Catalunya Central del CatSalut, celebrarem la 10ª Jornada del Bages, Dia Mundial de l’Alzheimer.

Aquests 10 anys han estat molt importants perquè hem pogut donar a conèixer la malaltia, hem difós informació sobre ella i hem assolit recolzament i interès per part de les Institucions i organismes públics i privats, així com pels professionals i per la població en general.
Enguany la Jornada coincidirà amb el Dia Mundial de l’Alzheimer, que va ser instituït per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i auspiciat per Alzheimer’s Disease Internacional (ADI) el 1994.
L’Alzheimer és un problema sociosanitari de primera magnitud i afecta a tots els nivells de la societat. La seva evolució està estretament lligada a l’extensió de l’esperança de vida. La dependència que genera afecta no sols a la persona que la pateix directament, sinó també a la família cuidadora i a diferents col·lectius de la societat. L’Alzheimer és un problema de tots, i ens obliga a plantejar-nos abordatges multidisciplinars, amb el recolzament de les Administracions, els cuidadors, els pacients i els seus familiars.
Esperem que el programa d’aquest any sigui del vostre interès i us animem a participar tant en la presentació de pòsters com en la pròpia Jornada.

Programa: http://www.fssm.es/pdf/Progama10aJornada.pdf

3
Etiquetes:
Jornada, alzheimer, Bages