"10x10' Càpsules d'Innovació Social"

Públic al qual s'adreça: 
professionals i públic en general
divendres
13
09:00h
Març 2015
Data de finalització: divendres, 13/03/2015 - 11:00

 - 13.03.2015

Vine a conèixer, per tercer any consecutiu, 10 noves iniciatives socials, innovadores i sostenibles, que s'han desenvolupat a Catalunya en els darrers mesos. 
 
LA JORNADA
CÀPSULES 1-5
CÀPSULES 6-10
LA PONENT


Amb aquesta 3a edició de la jornada "10x10' Càpsules d'Innovació Social", el Consorci d'Acció Social de Catalunya, CASC, torna a promoure l'intercanvi de coneixement innovador, entre les entitats del sector públic i del tercer sector.     


L'objectiu de la mateixa és el de donar a conèixer noves idees i nous reptes, així com noves tèndencies dels serveis socials de casa nostra, a més d'esdevenir un punt intercanvi de coneixement innovador i una font d'inspiració i motivació per a les persones que composen les entitats socials de Catalunya. 

Tot en una jornada matinal, gratuïta, per ajudar-te a repensar més i millors serveis socials ! 

De manera, breu, àgil i atractiva, presentarem 10 nous projectes d'interès social desenvolupats en els darrers mesos amb tres grans objectius:
   - Aportar coneixement innovador en el món dels serveis socials, tant tècnic com de gestió.

  - Proporcionar idees i eines als professionals dels serveis socials per fer front a l'actual situació i als nous reptes que van sorgint.

   - Difondre nous models de gestió i d'atenció, sostenibles en el temps, dins l'àmbit dels serveis socials.

La jornada va dirigida a responsables polítics i tècnics dels serveis socials del món local, als professionals del món local i de les entitats del tercer sector i a estudiants universitaris.

Esperem poder comptar amb la teva assistència !

Descarrega't el Programa de la Jornada (encara no disponible)