Conferència Europea de Serveis Socials (European Social Network)

dilluns
06
09:00h
Juliol 2015
Data de finalització: dimecres, 08/07/2015 - 14:00

Entre els dies 6 i 8 de juliol de 2015 tindrà lloc a Lisboa la 23a Conferència Europea de Serveis Socials, organitzada per l’European Social Network (ESN). La cita analitzarà quines evidències i experiències existeixen en l’àmbit de la col·laboració entre serveis i sectors i quin significat tenen aquestes per a la vida de les persones, l’eficàcia dels serveis i les repercussions en l’escenari del benestar social per al futur.

Aquestes seran les qüestions que centraran el debat durant la Conferència, a la qual es preveu l'assistència de delegats de més de 30 països. La Conferència comptarà amb la presència d'autoritats com Pedro Mota Soares, ministre de Solidaritat, Ocupació i Seguretat Social de Portugal, Corinne Cahen, ministra de Família i Integració de Luxemburg, i de Thomas Dominique, president del Comitè de Protecció Social, així com de persones expertes en àmbits com els serveis socials, la discapacitat, educació familiar i l'atenció de llarga durada.

La conferència l'organitza anualment l'European Social Network, xarxa social europea que agrupa serveis socials de caràcter públic d'arreu d'Europa. La xarxa, que compta amb el Departament de Benestar Social i Família com a membre de ple dret, té més de 100 organitzacions membres associades.

Més informació

Web de la Conferència

Programa de la Conferència

Web de l’European Social Network