El Consell Comarcal del Maresme presenta un projecte de suport als serveis socials bàsics en promoció de l’autonomia

El passat divendres 28 de febrer ha tingut lloc, a la Sala de plens del Consell Comarcal del Maresme, una jornada de reflexió conjunta entre ajuntaments de la comarca i Consell Comarcal sobre la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local (ARSAL) i el nou projecte de suport als serveis socials bàsics en la promoció de l’autonomia i atenció a la dependència.

David Saldoni de Tena, alcalde i regidor de serveis socials de l’Ajuntament de Sallent i president de la Comissió de Benestar Social i Participació de l’ACM, ha exposat què suposarà la llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local (ARSAL) en l’àmbit dels serveis socials.

També s’ha presentat el nou projecte de suport als serveis socials bàsics en la promoció de l’autonomia i atenció a la dependència, que el Consell Comarcal del Maresme ha elaborat amb el suport de la Diputació de Barcelona per a establir un pla de millora de l’atenció a la dependència a la comarca que es basa en el compromís de totes les parts per emprendre accions conjuntes, que busquen major eficàcia i també eficiència, qualitat i equitat territorial.

Han tancat la jornada Neus Serra, Consellera Delegada de Benestar Social i Ensenyament del Consell Comarcal del Maresme i Josep Oliva, diputat delegat de Benestar Social, Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona.