Modificacions en el model de copagament de Serveis d’Atenció Domiciliària

(10/11/2014) Un grup de 24 professionals de 14 ens locals de la Demarcació de Barcelona es van reunir aquest dilluns a l'Edifici Serradell (Llars Mundet) en una sessió formativa al voltant dels nous canvis en el model de copagament i en l’eina calculadora per a la seva gestió. A la sessió es van treballar els principals elements del model afectats per l’Ordre BSF/130/2014 aprovada recentment pel Departament de Benestar Social i Família.

A més de generar un espai de diàleg i reflexió al voltant de les implicacions en la gestió que comporten els canvis normatius, es va obrir als professionals un període d’aportacions en clau de millores relacionades amb l’eina calculadora de copagament.

Aquesta sessió dona continuïtat als acords presos en la trobada del passat 16 de juliol sobre avaluació i modificacions en el model.

Per a qualsevol consulta o suggeriment, no dubteu en posar-vos en contacte a l’e-correu cv.sad@diba.cat o als telèfons 93 402 22 22 (ext. 35324/ 35381)

Una salutació Cordial,

Xarxa Local SAD