COVID-19, Mesures organitzatives i de RH en l'àmbit del SAD

Benvolguda, benvolgut,

Ens sembla necessari fer-vos arribar les darreres mesures adoptades a l'entorn de l'organització i dels recursos humans dels equips professionals que presten Serveis d'Atenció Domiciliària. Esperem que us siguin útils.

Per fer-ho hem creat aquest repositori on les trobareu a la vostra disposició. 

D'altra banda, el SIIS Centro de Documentación y Estudios, ha creat un butlletí específic que recull les mesures socials que s'estan activant en l'àmbit dels serveis socials com a conseqüència de la crisi de la covid-19. Inclou totes les iniciatives governamentals adoptades a l'Estat, així com altres documents tènics, recomenacions o lectures destacades sobre el tema. Us podeu subscriure aqui #covid19ServiciosSociales

Aprofitem per recordar-vos que estem a la vostra disposició i què com sempre ens podeu contactar a travès de la comunitat virtual o bé dels nostres correus electrònics.

Montse Nieto nietomm@diba.cat

Elisabeth Maluquer maluquerme@diba.cat

Estem en contacte, cuideu-vos.
Salutacions cordials,

1
1
Temes:
Professionals
1
Categories:
Xarxa Local SAD