Us recomanem dos nous documents que trobareu al REPOSITORI

La Resolució TSF/1420/2020 de 17 de juny per la qual es prorroga durant 3 mesos la possibilitat de seleccionar personal auxiliar d’atenció a les persones en situació de dependència per prestar els seus serveis en els àmbits dels centres residencials i diürns d'atenció a gent gran, persones amb discapacitat i persones amb malaltia mental, així com en els serveis d'ajuda a domicili del Sistema Català de Serveis Socials que no compleixen amb els requisits de qualificació i habilitació professional que estableix l’Ordre TSF/216/2019.

La Resolució del Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies sobre la flexibilització de les condicions de les Addendes del Contracte programa 2020 entre el DTASiF i els ens locals, en matèria de serveis socials, altres programes i serveis relatius al benestar social i polítiques d’igualtat. Publicada el 15 de juny de 2020