Eines de gestió

Seminari online Plecs Contractació SAD: Avui comença el termini d'inscripció

Bones,

Recordar-vos que avui és el primer dia per inscriure-us al nou seminari on line per l'elaboració dels plecs de contractació del SAD.

Trobareu tota la informació a aquest enllaç 
https://xarxalocalsad.diba.cat/events/2021/04/27/nou-curs-online-suport-...

Modificacions en el model de copagament de Serveis d’Atenció Domiciliària

(10/11/2014) Un grup de 24 professionals de 14 ens locals de la Demarcació de Barcelona es van reunir aquest dilluns a l'Edifici Serradell (Llars Mundet) en una sessió formativa al voltant dels nous canvis en el model de copagament i en l’eina calculadora per a la seva gestió.

Oferta Formativa: Model de seguiment de persones en situació de dependència.

Benvolguts/des,

Us comuniquem que encara queden places pel curs: Model de seguiment de les persones beneficiàries de serveis i prestacions de LAPAD.

Els objectius del curs són:

- Oferir una visió de conjunt dels processos lligats al seguiment de l'evolució de la situació de les persones beneficiàries d'un PIA.

- Proposar criteris per a l'elaboració de circuits de priorització, canalització i periodització dels seguiments.

- Elabor

1

IMSERSO: GUIES D’ORIENTACIÓ PROFESSIONAL PER LA VALORACIÓ DE LA SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA

L'objecte de les Guies desenvolupades és tractar de transmetre coneixements útils per a la comprensió de les condicions de salut en el procés d'ava

Actualització eina calculadora de SAD

Benvolguts/des,

Us informem que ja està disponible la nova versió de l'eina calculadora de copagament de SAD (els que ja teniu instal·lada la calculadora heu d'escollir l'opció actualització). A més, en aquest link podeu consultar els recursos disponibles.