JA ES PODEN CONSULTAR LES PUBLICACIONS DELS ESPAIS D’INNOVACIÓ

L’estudi Les clàusules socials en el servei d’ajuda a domicili (SAD). Anàlisi de la província de Barcelona, impulsat per la Diputació de Barcelona i realitzat per Núria Fustier-Garcia, investigadora del CoopSoc laboratori d’idees socials, que es va presentar en la darrera sessió dels Espais d’innovació del 2022 on es va abordar el repte de la millora de les condicions laborals del sector i de les eines que permeten fer-ho possible des dels ens locals.

A més teniu disponibles els fulls de ruta corresponents a les sessions realitzades el 2022:

-Atenció integrada de serveis i suports al domicili

-Organització territorial i professionalització del SAD

Consulteu tota la informació sobre els Espais d’innovació dels SSAD aquí.

1
Temes:
Institucional
2
Categories:
General, Xarxa Local SAD