ONADA DE CALOR

    Us fem arribar, seguidament, la informacio que ens ha fet arribar la directora general de l'ICASS en relació a l'onada de calor prevista pels propers dies en el territori català.    Cordialment,  


 

Benvolguts/des,<?xml:namespace prefix = o />

Us informo que el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya del Departament d’Interior ha comunicat que, d’acord amb la informació facilitada pel Servei Meteorològic de Catalunya, entre avui dimarts 26 i divendres 29 de juny de 2012 es preveu un episodi d’onada de calor que afectarà a tot Catalunya sense descartar-se que pugui tenir continuïtat durant el cap de setmana.

 

Davant d'aquesta situació, cal que extremeu les precaucions a tot el personal i usuaris que tingueu en els vostres centres per tal de preveure qualsevol incidència provocada per l'onada de calor prevista i evitar qualsevol risc tant pels treballadors/es com per les persones residents o usuàries.

Cal tenir especial cura amb la protecció en els sectors de la població més vulnerables i evitar tant com sigui possible les activitats d'exterior especialment en els moments més càlids del dia.

Us facilitem dos enllaços de la pàgina web de Protecció Civil del Departament d'Interior, amb consells que poden ser d'utilitat.

-         Informació sobre el cop de calor:

http://www20.gencat.cat/portal/site/canalsalut/menuitem.860e901bf7168d2c8bd97260b0c0e1a0/?vgnextoid=380c9952e35fc210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextchannel=380c9952e35fc210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextfmt=default

- Informació sobre hidratació en la gent gran

http://www.gencat.cat/salut/depsalut/html/ca/gentgran/gentgranhidr.pdf

En cas de veure-us afectats per alguna emergència, a banda d'activar els protocols propis aixíí com d’àmbit local, us agrairia que informeu al Departament de Benestar Social i Família mitjançant els canals habituals.

Cordialment,


 

Carmela Fortuny Camarena

Directora general

Institut Català d’Assistència i Serveis Socials