NOVETATS:RECURSOS PER A LA DISCAPACITAT

Us informem que des de la Gerència de Serveis de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, s'ha editat una guia en línia de recursos per a la discapacitat.

Hi trobareu informació actualitzada dels recursos públics i privats adreçats a les persones amb discapacitat per a la millora de la seva qualitat de vidai la igualtat d'oportunitats: ajuts i prestacions econòmiques, serveis bàsics i especialitzats, seveis de salut d'atenció primària i especiallitzada, recursos educatius...

www.diba.cat/benetar

www.ecom.cat

I també si teniu dubtes, del nou SERVEI EN LÍNEA D'ASSESSORAMENT SOBRE LA DISCAPACITAT que es posa a disposició dels professionals de Serveis Socials bàsics i del tècnics dels ens locals de la demarcació de Barcelona perque pugueu adreçar-hi consultes de l'àmbit de la discapacitat.Un equip de professionals d' ECOM experts en la matèria hi donen resposta.

suportmunicipis@ecom.cat

Salutacions,